INSPEKCE Z BELGIE BYLA SPOKOJENÁ

V minulých dnech navštívili jihočeský Tábor zástupci pořadatele Světového poháru ze společnosti Flandres Classic a spolu s nimi i zástupci belgické televizní společnosti, která bude vyrábět ze závodu, který se pojede 23. října, přenos do celého světa.


„Prošli jsme detailně trať a vyšla z toho jedna změna, která bude prospěšná pro lepší záběry televize. Řešili jsme i reklamní a organizační práva a i když jednání byla náročná, tak jsme se dohodli. Z Tábora všichni odjížděli spokojeni," řekl šéf organizačního výboru Petr Balogh.

Říjnový závod se světovou krosovou elitou na startu bude vlastně generálkou na světový šampionát, který se na stejném okruhu pojede v roce 2024. „Prošli jsme si televizní přenos z loňska a detailně rozpitvávali každý záběr tak, aby tato generálka dopadla co nejlépe. Všichni se ptali se zda pojede v Táboře závod SP Zdeněk Štybar. Jeho jméno po jeho přestupu v cyklokrosové v Belgii opět velmi rezonuje. Zda pojede zatím nevíme, ale stal se i tváří MS 2024. Na panelech jsou jeho čtyři vítězné fotky z MS i když titulů vybojoval pět,“ dodal Balogh.