Pozvánka do Depa 24

Legendární Štybarova kola, výstava fotografií i rozhovory s jezdci. Depo 24 se otevře v rámci mistrovství světa veřejnosti.

Tábor, Česká republika - Navštivte DEPO 24, cyklistické symposium, které se koná během mistrovstvím světa v cyklokrosu v Táboře. Konkrétně od čtvrtka 1. února do soboty 3. února. Potkáme se v Křižíkově Elektrárně, kousek od závodní tratě, kde se spojí umění, sport a cyklonadšenci. 


Co nás čeká? Pas Normal Studios a Steve Tilford Foundation Racing představí svou novou závodní cyklokrosovou kombinézu a průřez výbavou z let minulých. Radotínské SBCR pro vás připravuje expediční instalaci, která vám nabídne pohled na nekonečnou svobodu cestování na kole. 

SBCR vám také ukáže krásu cyklokrosu a bohaté úspěchy našich reprezentantů. Připravili pro vás Štybar Wall, na kterou můžete napsat vzkaz Zdeňku Štybarovi před jeho poslední bitvou v Táboře. Také si připomeneme největší úspěchy českého cyklokrosu prostřednictvím speciální audiovizuální instalace.

Součástí DEPA 24 bude také výstava fotografií. Jakub Dohnálek se s vámi podělí o záběry ze sedla svého kola s názvem „Endless horizons“. Jiří Pařízek vás pak nechá nahlédnout do své „Cyklokrosové kroniky“ a zavede vás do srdce závodů v Táboře z let minulých. Rozhovory s osobnostmi české cyklistiky přímo v DEPO 24 bude mít na starost Teo Kováč a jeho projekt Rádio Peloton. 

Kdo bude mít chuť, tak může vyrazit s International Cycling Club na páteční a sobotní dvouhodinovou gravel vyjížďku, která vás provede krásami Tábora a blízkého okolí. Tím však zábava nekončí. V pátek večer se bude konat v horním patře DEPO 24 úvodní párty, kterou pro vás připraví Pas Normal Studios a DEPO Djs.

Kompletní program a další informace najdete na webu www.depo24.cz