ULÍBANÝ REPORTÉR ČESKÉ TELEVIZE

Jak je vidět, mistrovství světa v cyklokrosu nemusí být jen o sportu. Na vlastní kůži to poznal v nizozemském Hoogerheide odkud si Ivan Mejtský odvezl velice zajímavý zážitek.


Při svých živých vstupech měl co dělat, aby překřičeli hlasité fanoušky, kterých na šampionát v neděli dorazilo kolem šedesáti tisíc. Mejtský se před závodem žen do 23 let dostal do obležení zejména francouzských příznivců, přičemž jeden z nich českému novináři nečekaně vyznal lásku. Novináři v terénu se musí občas umět vypořádat s různými rušivými živly, ať už přírodními, nebo i těmi lidskými. V tomto případě šlo naštěstí o úsměvné momenty.

Fanoušci se mermomocí snažili dostat se do záběrů televizní kamery a reportéra doslova oblehli. Jeden z francouzských příznivců Mejtského objal a několikrát políbil na tvář. Bujará atmosféra kolem reportéra české televize gradovala. Francouzští fanoušci byli v takové euforii z triumfu Léa Bisiauxe v kategorii juniorů, že divákům již známý líbač se už neudržel a Mejtskému vlepil pořádnou pusu na pusu, až to mlasklo. Ten uznal, že v takové atmosféře divákům už moc informací asi předat nezvládne a vstup raději ukončil.

Celý článek na Sport.cz